a red home sign,  Real Estate Concept ,Open House

Åbent hus i Glostrup

Vi er flyttet i nye og mere tidssvarende lokaler i Glostrup, og inviterer i den anledning til åbent hus torsdag den 18. februar 2016. Her vil du kunne møde vores medarbejdere til en snak samt høre nærmere om Commentors udvikling det seneste år. Der vil være lette anretninger og en hyggelig stemning. Adressen er Ejby Industrivej 91 i Glostrup. Vi glæder os til at se dig!

Seminar

Seminar december 2015: Mobility

På vores seminar på PARK13 i Aarhus, holdt CTO Jørn Floor Andersen fra Commentor et indlæg om Cross-platform mobiludvikling, herunder teknologier og cases. Herefter præsenterede Product Manager Bo Bartelt fra Krüger A/S deres mobile app til vandkvalitetssikring målrettet danske vandforsyninger. Afslutningsvis præsenterede Project Manager Lasse Werner Madsen og Business Process Analyst Vivi Lauridsen begge fra VIKING Life-Saving Equipment A/S deres mobile app til service check af redningsflåder og –udstyr på deres servicestationer verden over.

Seminar, Mobility

ERFA

ERFA august 2015: Automatiseret test 

Ved det seneste ERFA-møde hos Microsoft i København fik deltagerne et indblik i nogle af de erfaringer, virksomheder som KMD og Xamarin har gjort sig i forbindelse med automatiseret test. Kim Dissing Carlsen indledte med at præsentere deltagerne for KMD’s erfaringer med Visual Studio Team Foundation Server Lab Management, hvorefter Karl Krukow kom nærmere ind på Xamarins automatiseret test af mobile apps. Som arrangør bag eventen, stod Business developer ved Commentor, Morten Kryger, klar til at byde deltagerne velkommen.

IMG_0851

IMG_0854

ERFA

ERFA april 2015: Automatiseret test 

Forårets ERFA-møde blev denne gang afholdt hos SKAT i København, hvor både SKAT, ATP og Commentor bød ind med deres erfaringer med forskellige testværktøjer. René Hjortskov Nielsen og hans test team holdt et indlæg om SKAT’s arbejde hen mod omkostningseffektiv automatisering. Efterfølgende kom Peter Folmar Jeppesen ind på ATP’s arbejde med Autotest og Performancetest, hvor René Nejsum afsluttede mødet med en introduktion til SaltStack samt Commentors erfaringer med det som testværktøj.

ERFA-møde april 2015: Automatiseret test, 1. del
René Hjortskov Nielsen & test team – SKAT’s test automatiseringsløsning


ERFA-møde april 2015: Automatiseret test, 2. del
Peter Folmar Jeppesen – Rundt om autotest i ATP


ERFA-møde april 2015: Automatiseret test, 3. del
René Nejsum – Commentors erfaringer med SaltStack som testværktøj

Seminar

Seminar marts 2015: Integration & Forretningsmodeller

Seminaret fandt sted på Det Ny Teater i København, hvor CTO Gert Sylvest fra Tradeshift holdt et oplæg om deres arbejde med indsamling af forretningsdata samt deres besyv på den fortsatte udvikling, som forekommer inden for feltet. CEO Michael Hove fra Commentor A/S introducerede deltagerne for nyere integrationsmetoders indvirkning på allerede etablerede forretningsmodeller. CTO Michel André afsluttede seminaret med et oplæg om Saxo Banks overgang til deres nuværende forretningsmodel.

Integration & Forretningsmodeller marts 2015 – Det Ny Teater: 1. del
Rene Nejsum: Integrated Business


Integration & Forretningsmodeller marts 2015 – Det Ny Teater: 2. del
Gert Sylvest – Supply Chain Transformation


Integration & Forretningsmodeller marts 2015 – Det Ny Teater: 3. del
Michael Hove: Integration and business model


Integration & Forretningsmodeller marts 2015 – Det Ny Teater: 4. del
Michel Andre: Trading as a business service – Integration as foundation

ERFA

ERFA november 2014: Automatiseret test

På vores ERFA-møde hos Nykredit i København var der fokus på testværktøjerne Selenium og BrowserStack. Seniorudvikler Rene Haarsløv introducerede Nykredit’s arkitektur og framework i forbindelse med implementeringen Selenium til webapplikationer. Derudover fortalte Team Leader Lasse A. Knudsen om Commentor, tidligere Logistics, hands-on erfaringer med BrowserStack – automatisk cross-browser testing.

ERFA-møde november 2014: Automatiseret test, 1. del
Rene Haarsløv – Arkitektur og framework

ERFA-møde november 2014: Automatiseret test, 2. del
Lasse A. Knudsen – Experiences with BrowserStack