billede god kvalFlexDanmark: Commentor forstår, hvad vi har brug for

Commentor og FlexDanmark har i nu to år samarbejdet med at udvikle processor og it. Dette har på nuværende tidspunkt resulteret i to vellykket projekter samt en ny udviklingsproces. I følgende nyhed kan du læse mere om projektet, og lade dig inspirere af, hvordan i kan udvikle jeres it-systemer.

Læs nyheden her

Businessman and turtle are ready to race on running track, with natural sea beach background. Turtle race competing metaphor concept.Bimodal udvikling – læg din it-udvikling ud i overhalingsbanen

Den teknologiske udvikling medfører et behov for, at virksomheder i højere grad er nødsaget til at tænke innovation ind i deres it-system for at forblive konkurrencedygtige. Men hvordan implementerer man innovation i et komplekst it-system, uden at gå på kompromis med driftstabiliteten? Værktøjet er Bimodal udvikling, der får din it-udvikling til at stå på to ben.

Læs nyheden her

Intuition concept word cloud background

Neuron ESB og Commentor indgår partnerskab

Vi er glade for at kunne præsentere, at Neuron ESB og Commentor indgår et partnerskab. Denne aftale vil medføre øget ressourcer og kompetencer, der vil være medvirkende til at styrke vores implementering af systemintegration. Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for optimering?

Læs nyheden her

INTERNET OF THINGS – KEND DIN KUNDES FREMTID

Internet of Things (IoT) er blevet spået som den store IT game-changer i 2016. I denne vidensartikel kan du læse mere om, hvilke muligheder der er forbundet med IoT, samt hvilke udfordringer det er vigtigt at være på forkant med.

Læs nyheden her

JEPGDFDS: Vi har altid haft succes med Commentors konsulenter

I mere end fem år har DFDS og Commentor samarbejdet. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan IS manager Peter Riise vurderer dette samarbejde, samt hvilke faglighed og værdier han vurderer, at Commentor kan tilbyde som konsulent.

Læs nyheden her