Om os

Commentor er et dansk udviklingshus, der leverer kundespecifikke softwareløsninger til forretningskritiske systemer. Med kontorer i København og Aalborg efterstræber vi at kunne tilbyde vores kunder det bedste samarbejde, og derigennem udvikle et ideelt løsningsforslag som efterkommer/matcher jeres behov.

Som uafhængig IT-leverandør, arbejder vi både med levering af hele projekter samt udvikling og tilpasning af delkomponenter alt afhængigt af kundens behov. Med interesse i udvikling og forbedring af vores kunders konkurrenceevne på markedet, tilbyder vi kompetencer inden for produktudvikling og effektivisering af eksisterende forretningsgange, herunder konsulentydelser og udvikling inden for mobility, integration, portal, application management og application lifecycle management.

Ledelsen i Commentor A/S

Michael Hove

Michael Hove

CEO

Michael Hove: CEO
Michael Hove er direktør i Commentor A/S og har det overordnede ansvar for virksomheden. Han har en teknisk baggrund og en MBA fra 2009. Derudover har han ledelseserfaring med sig fra tidligere ansættelser i virksomheder, der har beskæftiget sig med softwareudvikling. Michael stiftede i 2009 sammen med René Nejsum Logistics A/S, som i 2015 skiftede navn til Commentor A/S.

Adm. direktør, Commentor
Tlf. +45 29 99 20 71
E-mail: mhj@commentor.dk

Jesper Dan Christiansen

Jesper Dan Christiansen

COO

Jesper Dan Christiansen: COO
Jesper Dan Christiansen er vicedirektør i Commentor A/S og har det overordnede ansvar for leverancerne og den daglige drift af virksomheden. Han har en teknisk baggrund og en diplomuddannelse i IT-ledelse og strategi fra 2009. Derudover har han fra tidligere ansættelser ledelseserfaring med leverance af specialudviklet software og standardprodukter til både offentlige og private kunder.

Vicedirektør, Commentor
Tlf. +45 41 32 86 55
E-mail: jdc@commentor.dk

Jørn Floor Andersen

Jørn Floor Andersen

CTO

Jørn Floor Andersen: CTO
Jørn F. Andersen er CTO i Commentor A/S og har det overordnede tekniske ansvar for virksomheden. Jørn er uddannet Cand. scient. ved Århus Universitet og har mange års erfaring inden for konsulentarbejde både i ind- og udland. Han stiftede i 2000 Commentor A/S i samarbejde med Nicolas Büchert, Jørgen Møller, Jim Christiansen og Claus Loud, som i 2015 blev købt af Logistics A/S. De to virksomheder blev samtidigt sammenlagt under navnet Commentor A/S.

Teknisk direktør, Commentor
Tlf. +45 24 20 14 00
E-mail: jorn@commentor.dk

Partnerskaber

Jørn Floor Andersen

“Uanset om vi taler om forretnings applikationer i et BYOD scenario eller APPs til Consumer markedet, vil vores kunder kunne drage fordel i bl.a. hurtigere ”Time to market”, ensartet kodning med mere.

Samtidig kan Commentor også som Xamarin Test Cloud Consulting Partner tilbyde test af APP på hundredevis af mobile enheder – på en gang. Dermed er vi istand til at nedbringe test perioden væsentlig, hvilket er yderligere en stor fordel for vores mange kunder”

Jørn Floor AndersenCTO

Microsoft partnerskab

Microsoft: Commentor er blandt de bedste

Commentor er ifølge Microsoft blandt verdens bedste ALM leverandører (Application Lifecycle Management).

Der blev uddelt priser i flere kategorier med vindere valgt blandt mere end 2.300 virksomheder fra 108 forskellige lande over hele verden. Commentor blev fremhævet i et stort, globalt felt af virksomheder, for vores evne til innovation og implementering af kundeløsninger baseret på Microsoft-teknologi.

Det var derfor en stolt Jørn F. Andersen, CTO for Commentor, der modtog prisen.

”Det er en stor ære for os alle hos Commentor, at vi får denne pris. Commentor har været pioner inden for ALM markedet i årevis, og nu ser vi resultaterne af vores engagement og fokus på stærke partnere som Microsoft”.

“Vi er glade for at kunne udnævne Commentor som årets Microsoft Partner indenfor Application Lifecycle Management”, siger Phil Sorgen, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. “Commentors evne til altid at levere værdi for vores fælles kunder, er et strålende eksempel på den ekspertise, vi ser blandt vores Microsoft-partnere.”

Application Lifecycle Management er en ydelse i stærk fremgang. Det mærker vi også hos Commentor med hurtig vækst på markedet, kombineret med en konstant stigende efterspørgsel efter hurtig udvikling og højere kvalitet.

 • Gold
  Application Development
 • Gold
  Application Integration
 • Gold
  Application Lifecycle Management
 • Silver
  Data Analytics
 • Silver
  Data Platform
 • Silver
  Silver Collaboration and Content

Xamarin partnerskab

Commentor A/S er Xamarin Premier Consulting Partner.

”Commentor  har gennem længere tid udviklet cross platform APPs, hvilket nu har medført, at Xamarin har valgt os til Xamarin Premier Consulting Partner. Vi er glade og stolte over dette, for med det nye tættere samarbejde, vil vores kunder kunne drage yderligere fordele i form af hurtigere adgang til teknisk service og nye features.

Dermed bliver cross platform APPs udviklet hurtigere, uden at vores kunder behøver at fravælge platforme og dermed miste kunder eller markedsandele. Uanset om vi taler om forretnings applikationer i et BYOD scenario eller APPs til Consumer markedet, vil vores kunder kunne drage fordel i bl.a. hurtigere ”Time to market”, ensartet kodning med mere.

Samtidig kan Commentor også som Xamarin Test Cloud Consulting Partner tilbyde test af APP på hundredevis af mobile enheder – på en gang. Dermed er vi istand til at nedbringe test perioden væsentlig, hvilket er yderligere en stor fordel for vores mange kunder”.

Jørn Floor Andersen, Partner

 • MuleESB integrationsløsninger

MULE ESB PARTNERSKAB

I takt med at virksomheder i dag bruger flere og flere forskellige systemer og applikationer, bliver behovet for integration mellem disse systemer stadig stigende. Hos Commentor kan vi ved hjælp af Mule ESB udvikle en integrationsløsning til jeres virksomhed, som sikrer, at jeres forskellige forretningssystemer og -applikationer kan kommunikere med hinanden. Mule ESB er et java-baseret, open source ESB-system.

Mule ESB fungerer som et transportsystem, der udveksler den forskellige data mellem applikationer enten i jeres virksomhed eller over internettet. Med Mule ESB er det muligt at forbinde systemer og applikationer let og hurtigt med hinanden, så disse er i stand til at udveksle data. Med Mule ESB kan vi integrere jeres eksisterende systemer uanset om applikationerne bruger de samme teknologier eller ej. En Mule ESB integrationsplatform gør det muligt at:

 • Integrere applikationer uanset teknologitype
 • Integrerer jeres eksisterende applikationer uden at ændre dem til en bestemt kodetype eller bruge et API
 • Op- og nedskalere efter jeres behov og integrere flere applikationer med tiden, hvis det bliver nødvendigt

NEURON ESB PARTNERSKAB

I takt med at virksomheder i dag bruger flere og flere forskellige systemer og applikationer, bliver behovet for integration mellem disse systemer stadig stigende. Hos Commentor kan vi ved hjælp af Neuron ESB udvikle en integrationsløsning til jeres virksomhed, som sikrer, at jeres forskellige forretningssystemer og -applikationer kan kommunikere med hinanden.

Neuron ESB er det eneste integrationsprodukt, der er bygget på Microsoft .NET, og giver mulighed for at udnytte eksisterende .NET ressourcer for hurtigt og nemt at forbinde systemer og applikationer i et cloud miljø eller on premise langt hurtigere og billigere end andre med komplekse integrationsprodukter. Neuron ESB er en applikations-, service- og workflow integrationsplatform. En Neuron ESB integrationsplatform gør det muligt at:

 • Integrere applikationer uanset teknologitype.
 • Integrerer jeres eksisterende applikationer uden at ændre dem til en bestemt kodetype eller bruge en API.
 • Op- og nedskalere efter jeres behov og integrere flere applikationer med tiden, hvis det bliver nødvendigt.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN NÆSTE OPGAVE ?