Om os

Commentor er et dansk udviklingshus, der leverer kundespecifikke softwareløsninger til forretningskritiske systemer. Med kontorer i København og Aalborg efterstræber vi at kunne tilbyde vores kunder det bedste samarbejde, og derigennem udvikle et ideelt løsningsforslag som efterkommer/matcher jeres behov.

Som uafhængig IT-leverandør, arbejder vi både med levering af hele projekter samt udvikling og tilpasning af delkomponenter alt afhængigt af kundens behov. Med interesse i udvikling og forbedring af vores kunders konkurrenceevne på markedet, tilbyder vi kompetencer inden for produktudvikling og effektivisering af eksisterende forretningsgange, herunder konsulentydelser og udvikling inden for mobility, integration, portal, application management og application lifecycle management.

Holdet bag Commentor A/S

Vi er et godt sammensat hold af dedikerede medarbejdere,som står klar til at hjælpe dig.

Ledelsen

Michael Hove: CEO
Michael Hove er direktør i Commentor A/S og har det daglige, overordnede ansvar for drift og udvikling af virksomheden. Han har en teknisk baggrund og en MBA fra 2009. Derudover har han ledelseserfaring med sig fra tidligere ansættelser i virksomheder, der har beskæftiget sig med softwareudvikling. Michael stiftede i 2009 sammen med René Nejsum Logistics A/S, som i 2015 skiftede navn til Commentor A/S.

Adm. direktør, Commentor
Tlf. +45 29 99 20 71
Email: mhj@commentor.dk

Jørn Floor Andersen: CTO
Jørn F. Andersen er CTO i Commentor A/S og har det overordnede tekniske ansvar for virksomheden. Jørn er uddannet Cand. scient. ved Århus Universitet og har mange års erfaring inden for konsulentarbejde både i ind- og udland. Han stiftede i 2000 Commentor A/S i samarbejde med Nicolas Büchert, Jørgen Møller, Jim Christiansen og Claus Loud, som i 2015 blev købt af Logistics A/S. De to virksomheder blev samtidigt sammenlagt under navnet Commentor A/S.

Teknisk direktør, Kommentar
Tlf. +45 24 20 14 00
E-mail: jorn@commentor.dk

Morten Kryger: Business Developer (Jylland og Fyn)
Morten Kryger er Business Developer hos Commentor A/S og står for den daglige kontakt med virksomhedens kunder samt potentielle kunder i Jylland og på Fyn. Morten er uddannet HA (dat) og cand.merc. i kvalitetsledelse (TQM) ved Aarhus Universitet. Gennem sine mange år på arbejdsmarkedet har han tilegnet sig erfaringer inden for consulting, projektledelse, produktudvikling mm. Han blev ansat tilbage i 2013, og har siden da arbejdet blandt andet med projektsalg, consulting og bid management.

Business Developer (Jylland og Fyn), Commentor
Mobil: +45 40 68 21 71
E-mail: mkr@commentor.dk

Peter Wadsholt: Business Developer (Sjælland)
Peter Wadsholt er Business Developer hos Commentor A/S og står får den daglige kontakt med virksomhedens københavnske kunder i fællesskab med Kim Lauritzen. Han er uddannet Cand.jur. ved Aarhus Universitet og har uddannelsen HD(A) fra Copenhagen Business School. Peter har mange års erfaringer inden for softwarebranchen, og har desuden erfaringer som bestyrelsesmedlem og CEO i flere virksomheder. Han har været en del af teamet siden september 2014 og er med til at styrke Commentors tilstedeværelse på Sjælland.

Business Developer (Sjælland), Commentor
Mobil: +45 20 76 79 42
E-mail: pwa@commentor.dk

Kim Lauritzen: Business Developer (Sjælland)
Kim Lauritzen er del af forretningsudviklingsteamet i København, hvor han i samarbejde med Peter Wadsholt står for den daglige kontakt med nye såvel som gamle kunder samt partnere. Han er uddannet civiløkonom (HA og HD (O)) ved handelshøjskolen i København og har erfaringer fra tidligere arbejde som salgschef og konsulent chef. Han har været ansat i virksomheden siden januar 2014 og arbejder med Account management samt partnerskaberne Microsoft og Xamarin.

Business Developer (Sjælland), Commentor
Mobil: +45 61 45 76 76
E-mail: kla@commentor.dk