Jørn Floor Andersen

“Uanset om vi taler om forretnings applikationer i et BYOD scenario eller APPs til Consumer markedet, vil vores kunder kunne drage fordel i bl.a. hurtigere ”Time to market”, ensartet kodning med mere.

Samtidig kan Commentor også som Xamarin Test Cloud Consulting Partner tilbyde test af APP på hundredevis af mobile enheder – på en gang. Dermed er vi istand til at nedbringe test perioden væsentlig, hvilket er yderligere en stor fordel for vores mange kunder”

Jørn Floor AndersenCTO

Commentor Partnerskaber

Microsoft partnerskab

Microsoft: Commentor er blandt de bedste

Commentor er ifølge Microsoft blandt verdens bedste ALM leverandører (Application Lifecycle Management).

Der blev uddelt priser i flere kategorier med vindere valgt blandt mere end 2.300 virksomheder fra 108 forskellige lande over hele verden. Commentor blev fremhævet i et stort, globalt felt af virksomheder, for vores evne til innovation og implementering af kundeløsninger baseret på Microsoft-teknologi.

Det var derfor en stolt Jørn F. Andersen, CTO for Commentor, der modtog prisen.

”Det er en stor ære for os alle hos Commentor, at vi får denne pris. Commentor har været pioner inden for ALM markedet i årevis, og nu ser vi resultaterne af vores engagement og fokus på stærke partnere som Microsoft”.

“Vi er glade for at kunne udnævne Commentor som årets Microsoft Partner indenfor Application Lifecycle Management”, siger Phil Sorgen, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. “Commentors evne til altid at levere værdi for vores fælles kunder, er et strålende eksempel på den ekspertise, vi ser blandt vores Microsoft-partnere.”

Application Lifecycle Management er en ydelse i stærk fremgang. Det mærker vi også hos Commentor med hurtig vækst på markedet, kombineret med en konstant stigende efterspørgsel efter hurtig udvikling og højere kvalitet.

 • Gold
  Application Development
 • Gold
  Application Integration
 • Gold
  Application Lifecycle Management
 • Silver
  Data Analytics
 • Silver
  Data Platform
 • Silver
  Devices and Deployment

  Xamarin partnerskab

  Commentor A/S er Xamarin Premier Consulting Partner.

  ”Commentor  har gennem længere tid udviklet cross platform APPs, hvilket nu har medført, at Xamarin har valgt os til Xamarin Premier Consulting Partner. Vi er glade og stolte over dette, for med det nye tættere samarbejde, vil vores kunder kunne drage yderligere fordele i form af hurtigere adgang til teknisk service og nye features.

  Dermed bliver cross platform APPs udviklet hurtigere, uden at vores kunder behøver at fravælge platforme og dermed miste kunder eller markedsandele. Uanset om vi taler om forretnings applikationer i et BYOD scenario eller APPs til Consumer markedet, vil vores kunder kunne drage fordel i bl.a. hurtigere ”Time to market”, ensartet kodning med mere.

  Samtidig kan Commentor også som Xamarin Test Cloud Consulting Partner tilbyde test af APP på hundredevis af mobile enheder – på en gang. Dermed er vi istand til at nedbringe test perioden væsentlig, hvilket er yderligere en stor fordel for vores mange kunder”.

  Jørn Floor Andersen, Partner

  MuleESB partnerskab

  I takt med at virksomheder i dag bruger flere og flere forskellige systemer og applikationer, bliver behovet for integration mellem disse systemer stadig stigende. Hos Commentor kan vi ved hjælp af MuleESB udvikle en integrationsløsning til jeres virksomhed, som sikre, at jeres forskellige applikationer kan kommunikere med hinanden. MuleESB er et java-baseret, open source ESB-system.

  MuleESB fungerer som et transportsystem, der udveksler den forskellige data mellem applikationer enten i jeres virksomhed eller over internettet. Med MuleESB er det muligt at forbinde applikationer let og hurtigt med hinanden, så disse er i stand til at udveksle data. Med MuleESB kan vi integrere jeres eksisterende systemer uanset om applikationerne bruger de samme teknologier eller ej. En MuleESB integrationsplatform gør det muligt at:

  • Integrere applikationer uanset teknologitype.
  • Integrerer jeres eksisterende applikationer uden at ændre dem til en bestemt kodetype eller bruge en API.
  • Op- og nedskalere efter jeres behov og integrere flere applikationer med tiden, hvis det bliver nødvendigt.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN NÆSTE OPGAVE ?