Portal løsninger effektiviserer kommunikation og processer

Forbedring af kommunikation starter ved portal løsninger

Målet med en portalløsning kan blandt andet være at forbedre kommunikationen mellem jeres virksomhed og jeres kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere. Det kan også være at jeres virksomhed ønsker at minimere de interne ressourcer, I bruger på kommunikation, eller at I vil levere nye data eller informationer til jeres medarbejdere eller kunder. Fordelene ved portal løsninger er mange, og ses både internt og eksternt i organisationen.

Uanset hvad formålet med en portal er, kan vi udvikle en løsning, der passer dertil. Vi udvikler portalløsninger i form af eksempelvis intranet, ekstranet og selvbetjeningssystemer. Vores kompetencer inden for integration og workflow gør os I stand til at levere jer et komplet produkt, der er skræddersyet til jeres virksomhed, så jeres kommende portal løsninger skaber vil skabe varig værdi.

Optimeret kundeservice gennem portal løsninger

Med en kundevendt portal kan I optimere jeres kundeservice og være tilgængelig for jeres kunder døgnet rundt. Jeres kunder forventer, de kan blive betjent online, og at de ikke behøver sidde i lange telefonkøer, når de skal have besvaret deres spørgsmål. Kunde portal løsninger kan eksempelvis fungere som en selvbetjeningsløsning, som giver jeres kunder mulighed for at tilgå information om jeres virksomhed, jeres produkter eller services uanset hvor de er, eller hvornår de skal bruge informationen.

Automatiserede interne processer

En medarbejderportal kan opfylde flere behov end et klassisk intranet. En intern portalløsning kan bruges som et værktøj til at automatisere interne forretningsprocesser blandt andet ved at integrere virksomhedens mange IT-systemer. Med en medarbejderportal kan I samle og strukturere virksomhedens mange informationer, og give medarbejderne overblik og mulighed for let og hurtigt at finde den information, de søger.

Kontakt Commentor hvis du vil høre mere om hvordan portal løsninger kan hjælpe din virksomhed.

Abier Commentor

Abir Abboud
Business Developer
Mobil: +45 23 87 03 87
E-mail: aab@commentor.dk

Portal løsninger - kontakt Morten

Morten Kryger
Business Developer
Mobil: +45 40 68 21 71
E-mail : mkr@commentor.dk

Portal udvikling - kontakt os