Ny mobilplatform udviklet til Post Danmark

Post Danmark er en af de danske virksomheder, som har set værdien i at være på forkant med den seneste teknologi, såfremt organisationen skal opretholde sin konkurrenceevne.

Svært at vælge en ny mobilplatform

Post Danmark ville give deres mobile medarbejdere den teknologiske støtte de har brug for. Men valget af en ny mobilplatform kan umiddelbart være svær at træffe. Derfor besluttede man i Post Danmark at evaluere tre forskellige mobilplatforme – SAP mobile, Embedded Java og .NET Mobile.

Mobilplatform Post Danmark

 Anders E. Jensen

Commentor beviste og overbeviste os om at .NET mobil teknologien er vejen frem for os. Commentor er en yderst kompetent teknologisk sparringspartner, som nu hjælper os med at uddanne vores javafolk i .NET Mobile. Visionen er, at vi skal være selvkørende i det videre udviklingsforløb.

Anders E. JensenProjektleder, Post Danmark ITPost Danmark

Valget faldt på .NET platformen

Ved hjælp af Windows Mobile 5.0, .NET Compact Framework (C#), SQL Server og MSMQ har Commentor hjulpet med at udvikle en .NET vertikal prototype mobilplatform fra postbud til back-end samt med at vise fordelene ved .NET mobilteknologien.

”Commentor beviste og overbeviste os om, at .NET mobil teknologien er vejen frem for os. Commentor er en yderst kompetent teknologisk sparringspartner, som nu hjælper os med at uddanne vores javafolk i .NET Mobile. Visionen er, at vi skal være selvkørende i det videre udviklingsforløb,” siger Anders E. Jensen, Projektleder, Post Danmark’s IT Afdeling.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN NÆSTE OPGAVE ?