Systemintegration til de kendte teknologier

Vi får jeres systemer til at arbejde sammen

Cloud, on-premise, legacy, web, ERP, Office, mail? Lad os binde det hele sammen. Langt de fleste virksomheder har i dag mange forskellige IT-platforme og -systemer, som nødvendigvis må arbejde sammen, hvis interne arbejdsprocesser i virksomheden skal automatiseres. Hos Commentor har vi mange års erfaring med systemintegration, og vi har blandt andet kompetencer inden for integration af systemer med forskellige teknologier, aldersmæssigt spredning og minimal åbenhed.

Vi tager udgangspunkt i jeres situation og leverer den systemintegration som passer til jer

Vi har arbejdet med systemintegration i mange år, og vi ved derfor, at ikke alle virksomheder har den nyeste teknologi. Vi har arbejdet med mange former for integration lige fra ESB-løsninger til mere simple point-2-point integration, og vi kan rådgive jer i de muligheder, der passer til jeres virksomhed. Hos Commentor tager vi udgangspunkt i jeres virksomheds behov, og de IT-systemer I har i forvejen. Vi udarbejder en fremtidssikret integrationsløsning til jer, som bygger på jeres nuværende situation.

Vi servicerer – også efter endt implememtering

Uanset om jeres kommende systemintegration er under udvikling eller allerede er implementeret i jeres løsning, yder Commentor A/S løbende servicering af løsningen. Vi sørger for at jeres løsning kører som som den skal, og holder hele tiden kontakten, så alle uforudsete hændelser vil blive løst bedst og hurtigst muligt.

Med en systemintegrationsløsning fra os får I blandt andet:

  • Automatiserede arbejdsprocesser gennem integration af jeres eksisterende IT-systemer
  • Integration af nye IT-løsninger og jeres eksisterende systemer
  • Adgang til eksisterende systemer gennem selvbetjeningsplatform, mobile løsninger eller portaler

Abier Commentor

Abir Abboud
Business Developer
Mobil: +45 23 87 03 87
E-mail: aab@commentor.dk

Susanne Edemann
Business Developer
Mobil: +45 61 73 45 14
E-mail: aab@commentor.dk

KONTAKT ABIR DIREKTE HVIS DU BRUG FOR HJÆLP TIL EN INTEGRATIONSOPGAVE

Copyright 2017 Commentor A/S - all rights reserved