sap integration ARLA

SAP-integration udviklet direkte til AGV-robotter

For at øge sin konkurrenceevne på markedet samt sikre arbejdsmiljøet på de enkelte mejerier, har Arla valgt at implementere førerløse trucks i den daglige produktion.

Førerløse trucks guides af SAP-systemet

De førerløse trucks – de såkaldte AGV’er (Automated Guided Vehicle) – har erstattet de bemandede trucks, som førhen udførte de tungere løft. Robotternes effektivitet og præcision gør dem uomgængelige, specielt i et arbejdsmiljø, hvor der kan forekomme mange ensformige bevægelser.
For at kunne indføre AGV’erne i den daglige drift krævede mejerigigantens centrale styringssystem yderligere software for at sikre ordrestyring samt kørselssikkerhed, da trucksene kører ubemandede rundt mellem personale, maskiner og kølere på mejerierne.

SAP-integration gav udfordringer, som blev løst

Integrationen mellem de førerløse trucks og det overordnede SAP-system er udfordret af, at mejerierne ikke benytter sig af samme AGV’er, hvilket gør automatiseringen af integrationen mere omfattende end først antaget. Vi har udviklet det integrationssystem, der forbinder Arla’s SAP-system med AGV’erne på de forskellige mejerier. Integrationssystemet, AGV Location System, gør det lettere at få AGV’erne til at kommunikere med det overordnede SAP-system. Derudover integrerer integrationslaget effektivt nye AGV’er – uanset type – med Arlas overordnede lagerstyringssystem.

Læs mere om Arla

Se vores andre cases

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN NÆSTE OPGAVE ?