Sorteringssystemer British Forces Postal Office

Sorteringssystemer og komplet backend service for al distribution

Commentor og Crisplant har i samarbejde udviklet og leveret sorteringssystemer til BFPO’s (British Forces Postal Office) postcentre. Samarbejdet har gennem tiden udviklet sig til, at Crisplant og Commentor også har udviklet transportable posthuse samt secure-mail systemer, og senest en track and trace app til BFPO.

Formålet med app’en er at give de britiske soldater mulighed for at tilgå oplysninger om deres breve og pakker, herunder leveringstiden, uanset hvor i verden soldaterne er udstationerede. De udviklede sorteringssystemer hjælper med dette. BFPO har i forvejen informationerne om posten og placeringen lagret i deres systemer, så opgaven er at gøre disse informationer tilgængelige for brugerne af forsvarets postvæsen.

På BFPO’s kontor i London sorteres breve og pakker automatisk. Posten scannes ved den efterfølgende ankomst til de enkelte postkontorer rundt om i verden, hvorefter informationer lagres i BFPO’s it-system. Informationerne kan dernæst tilgås via smartphones og tablets af både afsendere og modtagere, som via app’en kan scanne eller indtaste postens stregkode, hvorefter de får adgang til dertilhørende informationer. App’en er udviklet til både iOS og Android, og tillader push-notifikationer, som giver brugeren mulighed for løbende at få informationer om postens placering og leveringstidspunkt.

Brug for hjælp til udvikling af sorteringssystemer ?