Effektiv software hos Alka

“Løsningen giver i snit en besparelse på 2-3 timer pr. taksator pr. måned. Ligesom jeg ved at de overførte kilometre stammer direkte fra PDA’en.”

Niels SvaneCheftaksator hos ALKA forsikring ALKA Forsikring

Effektiv software sparede ALKA Forsikring penge

Cheftaksator for ALKA forsikring Niels Svane, besluttede sig for at deltage i IDCs mobility messe. En beslutning han og hans taksatorkollegaer i ALKA i dag er rigtig glad for, han traf.

Interesse for ny teknologi og effektiv software

”Jeg har altid haft interesse for at teste og bruge ny teknologi, og idet vi bruger meget tid på de danske landeveje, er det naturligt for mig at se nærmere på den udvikling, der i øjeblikket sker inden for de mobile produkter”, fortæller Niels Svane.

Det er vigtigt for Niels Svane, at de nye produkter er nemme, effektive og intuitive at tage i brug. ”Teknologien skal hjælpe os til at blive mere effektive i vores job – og ikke være en tidsrøver”. En nem og overskuelig løsning fandt han i produktet FleetTrip fra Commentor, som i al sin enkelthed er en kørselregnskabsløsning baseret ovenpå navigationssoftwaren fra TomTom.

Via FleetTrip kan man gemme data fra ens kørte kilometre og herefter automatisk overføre data til et specielt udviklet excel regneark. Regnearket er sat op, så det følger dansk lovgivning, og den enkelte taksator kan således nøjes med at sende en mail til vores bogholderi.

Den simple, men effektive software er oprindeligt udviklet på Microsoft .NET Compact Framework ovenpå Microsofts Windows Mobile 2003, og MS Office 2003, men er overført til Microsofts Windows Mobile 5.0.

”Løsningen giver i snit en besparelse på 2-3 timer pr. taksator pr. måned. Ligesom jeg ved, at de overførte kilometre stammer direkte fra PDA’en.” afslutter Niels Svane.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN NÆSTE OPGAVE ?