Forca pensionssystem

Commentor har været med i udviklingen af det skræddersyede it-system, som er rygraden i vores virksomhed. Vi skal levere en konstant kvalitet, så vi er absolut afhængige af driftsikker software. I den proces har jeg også oplevet Commentors konsulenter som professionelle samarbejdspartnere, der følger op og bidrager kontruktivt i samarbejdet med vores mange interne udviklere.

Anette RasmussenLeder af IT-udviklingForca

Driftsikkert pensionssystem udviklet i samarbejde med Forca

Sikker og effektiv software til håndtering af 450.000 pensionsindbetalinger hver måned. Commentor har medvirket i udviklingen af pensionssektorens mest moderne it-platform til Forca, der håndterer pensionsindbetalinger for 450.000 danskere på vegne af PKA, PBU og Lærernes Pension. Et pensionssystem som det, stiller store krav til driftsikker og stabil software med en ekstrem høj grad af automatisering i den daglige håndtering af meget store datamængder og personfølsomme oplysninger.

En stor skræddersyet softwareløsning

Forcas pensionssystem er derfor skræddersyet, og konsulenter fra Commentor har været med på det store hold af udviklere, som har arbejdet under stramme deadlines og høje kvalitetskrav.

“Commentor har været med i udviklingen af det skræddersyede it-system, som er rygraden i vores virksomhed. Vi skal levere en konstant kvalitet, så vi er absolut afhængige af driftsikker software” siger Anette Rasmussen, it-udviklingschef hos Forca.

Forcas it-system blev i første omgang udviklet til at betjene PKA’s medlemmer, men i løbet af projektet blev Forcas kundekreds drastisk udvidet med PBU og Lærernes Pension, så det stillede nye krav til softwaren midt i et hektisk udviklingsarbejde.

“I den proces har jeg også oplevet Commentors konsulenter som professionelle samarbejdspartnere, der følger op og bidrager kontruktivt i samarbejdet med vores mange interne udviklere” siger Anette Rasmussen.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN NÆSTE OPGAVE ?