Jobindex app

Jobindex app til Windows

Jobindex er Danmarks største jobmarked. Jobindex hjælper både virksomheder med at finde kvalificerede kandidater og jobsøgende med at få et overblik over jobmarkedet.
Win 8 – Jobindex Win 8 – Jobindex Win 8 – Jobindex

Jobindex’s brugere benytter deres services via internettet. Derfor er det vigtigt at være tilgængelig på de enheder (smartphones, tablet, PC’er etc.), som kunderne benytter at tilgå internettet med. Jobindex valgte derfor helt naturligt at få udviklet en Windows 8 Store app. Denne app udnytter mange af de nye features, som Windows 8 tilbyder: Fokus på indhold, semantisk zoom, live Tiles, integreret søgning etc. Alt sammen værktøjer, der sætter brugerens behov i centrum og bringer app’en ind på brugerens Windows 8 dashboard.

Da vi fik muligheden for at være first movers på Windows 8 med Commentor som app udviklingspartner, så var valget ikke svært. Idag står vi med en genial lille app, der ikke bare viser mulighederne med Windows 8, men også i en position, hvor vi kan tilbyde vores kunder en ny platform med helt nye markedsføringsmuligheder

Kaare DanielsenDirektør JobindexJobindex

First mover i Danmark på app siden til Windows

”Jobindex er ledende på jobannoncer og jobformidling i Danmark. Vi er derfor nødt til at være til stede på de medier og platforme, som vores kunder bevæger sig på. Da vi fik muligheden for at være first movers på Windows 8 med Commentor som app udviklingspartner, så var valget ikke svært. I dag står vi med en genial lille app, der ikke bare viser mulighederne med Windows 8, men også i en position, hvor vi kan tilbyde vores kunder en ny platform med helt nye markedsføringsmuligheder”

Direktør, Kaare Danielsen, Jobindex

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN NÆSTE OPGAVE ?