Logstor Calculator i ny forbedret teknologi

Logstor Calculator beregning

I samarbejde med Logstor har Commentor været med til at modernisere Logstor Calculators eksisterende system, der med den nye teknologi muliggør en mere effektiv indhentning af viden og beregning af energieffektivitet.

Logstors nyeste værktøj til indhentning og udregning af energieffektiviteten i rørsystemer, er udviklet i samarbejde med Commentor. Logstor Calculator er et internetbaseret beregningsprogram, der er udviklet til at assistere forskellige brugere til indhentning af viden om transporteringen af varmt og koldt vand i isolerede rør. Derudover kan brugeren få adgang til informationer om, hvordan denne på bedst vis etablerer energi-effektive og øko-venlige infrastrukturer.

Logstor Calculator er baseret på omfattende beregninger

Afhængigt af behovet, kan kunder med Logstor Calculator vælge mellem to udregningsprincipper samt sammenligne energitab, udgifter, carbon produktion og udledning. Programmet er baseret på omfattende matematiske beregninger, der producerer valide udregninger på brugernes varmetab. Brugere kan derfor opnå et hurtigt overblik over udregninger illustreret i diagrammer samt evaluere på deres rørsystems effektivitet.

Commentor overtog og moderniserede Logstors eksisterende system i ny teknologi, og implementerede mindre tilpasninger i forhold til beregningsprogrammet. Dermed fik systemet et mere moderne, responsivt design, som er muligt at tilgå fra både desktop og smartphones.

Læs mere om systemet på Logstors hjemmeside

Se vores andre cases

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN NÆSTE OPGAVE?