Mobile løsninger skaber værdi for kunder og medarbejdere

Mobile løsninger er for folk på farten, med information i lommen – drop notesbogen, det er hurtigere og mere præcist. Stadig flere virksomheder udvikler mobile løsninger med henblik på at skabe ekstra værdi for deres kunder og medarbejdere. Med en app kan I optimere jeres kundeservice ved at give jeres kunder nem og hurtig adgang til information om blandt andet produkter, services og levering. Mobile løsninger giver også mulighed for at skabe værdi for jeres medarbejdere ved at forbedre eksisterende arbejdsprocesser, reducere administrative omkostninger og minimere papirarbejdet. Vi leverer mobile løsninger, som er holdbare og skalérbare.

En mobilløsning giver jeres medarbejdere mulighed for at tilgå jeres systemer og data uanset, hvor medarbejderen befinder sig. Hos Commentor har vi mere end 10 års erfaring med udvikling af komplekse mobilapplikationer.

Vores kernekompetence er udvikling af mobilapps, der integrerer perfekt med de bagvedliggende systemer, I har i virksomheden i forvejen. Desuden har vi fokus på design og usability, når vi udvikler mobile løsninger.

Med kunden og brugeren i fokus – hele vejen gennem projektet

For os er vores kunder det vigtigste, og vi tager udgangspunkt i jeres situation og ønsker. Vi begynder projektet der, hvor jeres virksomhed er i processen, og vi kan hjælpe jer med alt lige fra udvikling til implementering samt efterfølgende support.

Vi tilbyder hjælp til:

  • Udviklingsprocessen
  • Prototyping
  • Implementering af mobilapplikationen
  • Integration mellem den mobile løsning og jeres eksisterende systemer
  • Vedligeholdelse
  • Support døgnet rundt

Vi skaber altid brugervenlige mobile løsninger. Vi har erfaring med at udvikle apps både til medarbejdere, servicefolk og kunder, og vi ved, hvad de forskellige målgrupper forlanger. For os er teknologien ikke i fokus – det er slutbrugeren.

Læs om vores øvrige ydelser: SystemintegrationApplication Management, PortalløsningerDevOpsBackend

Morten Kryger

Morten Kryger
Business Developer
Mobil: +45 40 68 21 71
E-mail: mkr@commentor.dk

Abier Commentor

Abir Abboud
Business Developer
Mobil: +45 23 87 03 87
E-mail: aab@commentor.dk

Susanne Edemann
Business Developer
Mobil: +45 61 73 45 14
E-mail: sed@commentor.dk

KONTAKT OS, HVIS DU VIL HØRE MERE OM MOBIL UDVIKLING

0 + 1 = ?