Integrationsløsninger

Neuron ESB og Commentor er partnere

Vi er i Commentor glade for partnerskabet med Neuron ESB, da vi derved har skabt øgede ressourcer og kompetencer til at implementere de bedste integrationsløsninger hos vores kunder.

Neuron ESB er en virksomhed, der stemmer overens med Commentors værdier om et integrationssystem med fokus på brugervenlighed, der nemt og elegant integrerer systemer, orkestrerer services og automatiserer processor, som bl.a. er medvirkende til at øge produktiviteten i din virksomhed.

Integrationsløsninger hos Commentor

Commentor har i samarbejde med Neuron ESB nu skabt endnu bedre mulighed for, at tilbyde vores kunder endnu hurtigere opsætning, mere omkostningseffektive services og skalerbare løsninger inden for integration. Derudover hviler samarbejdet på en Microsoft platform, der benytter sig af .NET baseret EDB, som gør det nemt for din virksomhed at administrere.

Som det fremgår af nedenstående tabel, har vi dermed skabt mulighed for yderligere værdiskabende optimeringer ved dit integrationssystem:

  • Muligheder for yderligere optimering af din systemintegration.
  • Større fokus på brugervenlighed, der underminerer behovet for speciel træning.
  • Hurtigere implementering.
  • Øget produktivitet grundet automatisering af processor og services.
  • Bedre muligheder i forhold til omkostningseffektivitet.
  • Plads og mulighed til skalerbarhed og vækst i din virksomhed.

Hvis du er interesseret i at komme videre med dine overvejelser i forhold til din virksomheds brug af et gnidningsfrit og effektivt integrationssystem, er du mere end velkommen til at kontakte os:

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN NÆSTE OPGAVE?