Application Management Service til DISA Industries

Vi er glade for at kunne informere om, at vi har indgået aftale med DISA Industries om Application Management Service for monitoreringssystemet Cockpit, som er en samlet platform til opsamling samt monitorering af data fra DISA støbemaskinel – et led i at sikre DISA’s fortsatte unikke og førende markedsposition, som gennem de seneste 100 år har været synonym med kvalitet. Vi ser frem til et godt samarbejde og en spændende innovativ rejse sammen.

Søfartsstyrelsen har indgået aftale med Commentor om leverance af en ny mobilapplikation til de søfarende

Commentor har indgået aftale med Søfartsstyrelsen om udvikling af en ny mobilapplikation ved navn ”Min Søfart”, som skal understøtte de søfarende på danske skibe i bl.a. registrering af fartstid samt give dem adgang til deres søfartsbeviser på deres smartphone.

Mobilapplikationen udvikles cross platform til både iOS og Android ligesom den skal fungere såvel online som offline. Aftalen er vigtig for Commentor, idet der er tale om et konkret udviklingsprojekt for en større og betydende styrelse, og den viser, at Commentor er i stand til at levere software til både det private og offentlige marked.

EVENT: Commentor livestreamer fra Connect();2017, og du er inviteret med!

Kom og vær med til vores livestreaming fra Connect2017;() – eventen, hvor du kan få alle nyheder fra Microsoft om Azure, Visual Studio, .NET, Windows, AI, edge computing, Open Source m.m. Er du kunde hos Commentor, udvikler eller blot interesseret, så er du velkommen. Eventen finder sted d. 15. november fra kl. 15.30 til kl. ca. 19.00 på vores kontorer i hhv. Aalborg og Glostrup.

Læs mere om eventen og tilmeld dig her: Commentor – Connect();2017

Commentor indgår partneraftale med Neuron ESB

Commentor A/S kan med glæde annoncere, at vi i dag har indgået partnerskabsaftale med det californiske firma Neuron ESB. Neuron ESB tilbyder en applikations-, service- og workflowplatform, der simplificerer messaging, systemintegration og webservices. Hos Commentor er vi sikre på, at vores Microsoft kunder hurtigt kan få glæde af platformen, som kan modernisere og binde helt forskellige it-platforme og systemer sammen.

”Vores partnerskab med Neuron ESB giver vores kunder de bedste og fremtidssikrede integrationsløsninger, der er bygget til Microsoft.nets framework”, siger Michael Hove, CEO i Commentor. ”Jeg er sikker på, vores Microsoft-kunder hurtigt kan få glæde af platformen”.

Neuron ESB er også glade for samarbejdet! ”Vi er begejstrede for at tilføje det erfarne Commentor-team til vores partnernetværk”, siger Marty Waszinsky, VP for produkter i Neuron ESB. ”Commentors ry for at yde god kundeservice vil hjælpe os med levering af skræddersyede integrationsløsninger af høj kvalitet til europæiske kunder, der er på udkig efter en pålidelig, innovativ og markedsførende teknologitjenesteudbyder”.

Læs mere på Neuron ESBs hjemmeside.

SE: Godt samarbejde, god løsning og afleveret til tiden

I samarbejde med SE-koncernen har Commentor udviklet en løsning, der skal sikre øget kundeværdi og et hurtigt performende system. I artiklen kan du læse mere om, hvordan projektleder, Jens Elung Jensen, vurderer samarbejdet og kvaliteten af løsningen.

Læs nyheden her.

Arbejdsværktøj : Skab værdi med IoT

Vi har i forlængelse af vores tidligere vidensartikel om IoT (klik her) udviklet et helt konkret arbejdsværktøj, som kan være med til at skabe overblik i din virksomheds anvendelse af IoT.

Læs nyheden her

billede god kvalFlexDanmark: Commentor forstår, hvad vi har brug for

Commentor og FlexDanmark har i nu to år samarbejdet med at udvikle processor og it. Dette har på nuværende tidspunkt resulteret i to vellykkede projekter samt en ny udviklingsproces. I følgende nyhed kan du læse mere om projektet og lade dig inspirere af, hvordan I kan udvikle jeres it-systemer.

Læs nyheden her

Businessman and turtle are ready to race on running track, with natural sea beach background. Turtle race competing metaphor concept.Bimodal udvikling – læg din it-udvikling ud i overhalingsbanen

Den teknologiske udvikling medfører et behov for, at virksomheder i højere grad er nødsaget til at tænke innovation ind i deres it-system for at forblive konkurrencedygtige. Men hvordan implementerer man innovation i et komplekst it-system, uden at gå på kompromis med driftstabiliteten? Værktøjet er Bimodal udvikling, der får din it-udvikling til at stå på to ben.

Læs nyheden her

Intuition concept word cloud background

Neuron ESB og Commentor indgår partnerskab

Vi er glade for at kunne præsentere, at Neuron ESB og Commentor indgår et partnerskab. Denne aftale vil medføre øgede ressourcer og kompetencer, der medvirker til at styrke vores implementering af systemintegration. Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for optimering?

Læs nyheden her

INTERNET OF THINGS – KEND DIN KUNDES FREMTID

Internet of Things (IoT) er blevet spået som den store IT game-changer i 2016. I denne vidensartikel kan du læse mere om, hvilke muligheder der er forbundet med IoT, samt hvilke udfordringer det er vigtigt at være på forkant med.

Læs nyheden her

JEPGDFDS: Vi har altid haft succes med Commentors konsulenter

I mere end fem år har DFDS og Commentor samarbejdet. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan IS Manager Peter Riise vurderer dette samarbejde. Du kan også læse om hvilken faglighed og hvilke værdier, han vurderer, Commentors konsulenter kan bidrage med.  

Læs nyheden her