Spar Nord Bank ny løsning til styring af kreditter

Spar Nord havde en løsning i IBM Notes til at kontrollere kreditter, der bliver givet af de forskellige rådgivere i banken. Commentor har udviklet en løsning til virksomhedens controller-team, der nu får en lettere hverdag med kontrol af kreditter givet til kunderne.

Læs hele casehistorien her: Spar Nord Bank

Commentor har vokseværk og flytter til større lokaler i Aalborg

Commentor fejrer nytåret med nye lokaler til vores medarbejdere fra Aalborg-kontoret. Henover 2017 er vi vokset ud af vores gamle lokaler og har derfor fået nye og større, som vi glæder os til at indtage fra 2. januar. Vi forventer at væksten fortsætter i 2018. I kan fremadrettet finde os på følgende adresse: Commentor, Visionsvej 51, 9000 Aalborg.

Application Management Service til DISA Industries

Vi er glade for at kunne informere om, at vi har indgået aftale med DISA Industries om Application Management Service for monitoreringssystemet Cockpit, som er en samlet platform til opsamling samt monitorering af data fra DISA støbemaskinel – et led i at sikre DISA’s fortsatte unikke og førende markedsposition, som gennem de seneste 100 år har været synonym med kvalitet. Vi ser frem til et godt samarbejde og en spændende innovativ rejse sammen.

Søfartsstyrelsen har indgået aftale med Commentor om leverance af en ny mobilapplikation til de søfarende

Commentor har indgået aftale med Søfartsstyrelsen om udvikling af en ny mobilapplikation ved navn ”Min Søfart”, som skal understøtte de søfarende på danske skibe i bl.a. registrering af fartstid samt give dem adgang til deres søfartsbeviser på deres smartphone.

Mobilapplikationen udvikles cross platform til både iOS og Android ligesom den skal fungere såvel online som offline. Aftalen er vigtig for Commentor, idet der er tale om et konkret udviklingsprojekt for en større og betydende styrelse, og den viser, at Commentor er i stand til at levere software til både det private og offentlige marked.

EVENT: Commentor livestreamer fra Connect();2017, og du er inviteret med!

Kom og vær med til vores livestreaming fra Connect2017;() – eventen, hvor du kan få alle nyheder fra Microsoft om Azure, Visual Studio, .NET, Windows, AI, edge computing, Open Source m.m. Er du kunde hos Commentor, udvikler eller blot interesseret, så er du velkommen. Eventen finder sted d. 15. november fra kl. 15.30 til kl. ca. 19.00 på vores kontorer i hhv. Aalborg og Glostrup.

Læs mere om eventen og tilmeld dig her: Commentor – Connect();2017

Commentor indgår partneraftale med Neuron ESB

Commentor A/S kan med glæde annoncere, at vi i dag har indgået partnerskabsaftale med det californiske firma Neuron ESB. Neuron ESB tilbyder en applikations-, service- og workflowplatform, der simplificerer messaging, systemintegration og webservices. Hos Commentor er vi sikre på, at vores Microsoft kunder hurtigt kan få glæde af platformen, som kan modernisere og binde helt forskellige it-platforme og systemer sammen.

”Vores partnerskab med Neuron ESB giver vores kunder de bedste og fremtidssikrede integrationsløsninger, der er bygget til Microsoft.nets framework”, siger Michael Hove, CEO i Commentor. ”Jeg er sikker på, vores Microsoft-kunder hurtigt kan få glæde af platformen”.

Neuron ESB er også glade for samarbejdet! ”Vi er begejstrede for at tilføje det erfarne Commentor-team til vores partnernetværk”, siger Marty Waszinsky, VP for produkter i Neuron ESB. ”Commentors ry for at yde god kundeservice vil hjælpe os med levering af skræddersyede integrationsløsninger af høj kvalitet til europæiske kunder, der er på udkig efter en pålidelig, innovativ og markedsførende teknologitjenesteudbyder”.

Læs mere på Neuron ESBs hjemmeside.

SE: Godt samarbejde, god løsning og afleveret til tiden

I samarbejde med SE-koncernen har Commentor udviklet en løsning, der skal sikre øget kundeværdi og et hurtigt performende system. I artiklen kan du læse mere om, hvordan projektleder, Jens Elung Jensen, vurderer samarbejdet og kvaliteten af løsningen.

Læs nyheden her.

Arbejdsværktøj : Skab værdi med IoT

Vi har i forlængelse af vores tidligere vidensartikel om IoT (klik her) udviklet et helt konkret arbejdsværktøj, som kan være med til at skabe overblik i din virksomheds anvendelse af IoT.

Læs nyheden her

billede god kvalFlexDanmark: Commentor forstår, hvad vi har brug for

Commentor og FlexDanmark har i nu to år samarbejdet med at udvikle processor og it. Dette har på nuværende tidspunkt resulteret i to vellykkede projekter samt en ny udviklingsproces. I følgende nyhed kan du læse mere om projektet og lade dig inspirere af, hvordan I kan udvikle jeres it-systemer.

Læs nyheden her

Businessman and turtle are ready to race on running track, with natural sea beach background. Turtle race competing metaphor concept.Bimodal udvikling – læg din it-udvikling ud i overhalingsbanen

Den teknologiske udvikling medfører et behov for, at virksomheder i højere grad er nødsaget til at tænke innovation ind i deres it-system for at forblive konkurrencedygtige. Men hvordan implementerer man innovation i et komplekst it-system, uden at gå på kompromis med driftstabiliteten? Værktøjet er Bimodal udvikling, der får din it-udvikling til at stå på to ben.

Læs nyheden her

Intuition concept word cloud background

Neuron ESB og Commentor indgår partnerskab

Vi er glade for at kunne præsentere, at Neuron ESB og Commentor indgår et partnerskab. Denne aftale vil medføre øgede ressourcer og kompetencer, der medvirker til at styrke vores implementering af systemintegration. Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for optimering?

Læs nyheden her

INTERNET OF THINGS – KEND DIN KUNDES FREMTID

Internet of Things (IoT) er blevet spået som den store IT game-changer i 2016. I denne vidensartikel kan du læse mere om, hvilke muligheder der er forbundet med IoT, samt hvilke udfordringer det er vigtigt at være på forkant med.

Læs nyheden her

JEPGDFDS: Vi har altid haft succes med Commentors konsulenter

I mere end fem år har DFDS og Commentor samarbejdet. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan IS Manager Peter Riise vurderer dette samarbejde. Du kan også læse om hvilken faglighed og hvilke værdier, han vurderer, Commentors konsulenter kan bidrage med.  

Læs nyheden her

Åbent hus i Glostrup

Vi er flyttet i nye og mere tidssvarende lokaler i Glostrup og inviterer i den anledning til åbent hus torsdag den 18. februar 2016. Her vil du kunne møde vores medarbejdere til en snak samt høre nærmere om Commentors udvikling det seneste år. Der vil være lette anretninger og en hyggelig stemning. Adressen er Ejby Industrivej 91 i Glostrup. Vi glæder os til at se dig!

Seminar, Mobility

Seminar december 2015: Mobility

På vores seminar på PARK13 i Aarhus, holdt CTO Jørn Floor Andersen fra Commentor et indlæg om Cross-platform mobiludvikling, herunder teknologier og cases. Herefter præsenterede Product Manager Bo Bartelt fra Krüger A/S deres mobile app til vandkvalitetssikring målrettet danske vandforsyninger. Afslutningsvis præsenterede Project Manager Lasse Werner Madsen og Business Process Analyst Vivi Lauridsen begge fra VIKING Life-Saving Equipment A/S deres mobile app til servicetjek af redningsflåder og –udstyr på deres servicestationer verden over.

IMG_0851

ERFA august 2015: Automatiseret test

Ved det seneste ERFA-møde hos Microsoft i København fik deltagerne et indblik i nogle af de erfaringer, virksomheder som KMD og Xamarin har gjort sig i forbindelse med automatiseret test. Kim Dissing Carlsen indledte med at præsentere deltagerne for KMD’s erfaringer med Visual Studio Team Foundation Server Lab Management, hvorefter Karl Krukow kom nærmere ind på Xamarins automatiseret test af mobile apps. Som arrangør bag eventen, stod Business developer ved Commentor, Morten Kryger, klar til at byde deltagerne velkommen.

ERFA

ERFA april 2015: Automatiseret test 

Forårets ERFA-møde blev denne gang afholdt hos SKAT i København, hvor både SKAT, ATP og Commentor bød ind med deres erfaringer med forskellige testværktøjer. René Hjortskov Nielsen og hans test team holdt et indlæg om SKAT’s arbejde hen mod omkostningseffektiv automatisering. Efterfølgende kom Peter Folmar Jeppesen ind på ATP’s arbejde med Autotest og Performancetest, hvor René Nejsum afsluttede mødet med en introduktion til SaltStack samt Commentors erfaringer med det som testværktøj.

ERFA-møde april 2015: Automatiseret test, 1. del
René Hjortskov Nielsen & test team – SKAT’s test automatiseringsløsning


ERFA-møde april 2015: Automatiseret test, 2. del
Peter Folmar Jeppesen – Rundt om autotest i ATP


ERFA-møde april 2015: Automatiseret test, 3. del
René Nejsum – Commentors erfaringer med SaltStack som testværktøj

Seminar

Seminar marts 2015: Integration & Forretningsmodeller

Seminaret fandt sted på Det Ny Teater i København, hvor CTO Gert Sylvest fra Tradeshift holdt et oplæg om deres arbejde med indsamling af forretningsdata samt deres besyv på den fortsatte udvikling, som forekommer inden for feltet. CEO Michael Hove fra Commentor A/S introducerede deltagerne for nyere integrationsmetoders indvirkning på allerede etablerede forretningsmodeller. CTO Michel André afsluttede seminaret med et oplæg om Saxo Banks overgang til deres nuværende forretningsmodel.

Integration & Forretningsmodeller marts 2015 – Det Ny Teater: 1. del
Rene Nejsum: Integrated Business


Integration & Forretningsmodeller marts 2015 – Det Ny Teater: 2. del
Gert Sylvest – Supply Chain Transformation


Integration & Forretningsmodeller marts 2015 – Det Ny Teater: 3. del
Michael Hove: Integration and business model


Integration & Forretningsmodeller marts 2015 – Det Ny Teater: 4. del
Michel Andre: Trading as a business service – Integration as foundation

ERFA

ERFA november 2014: Automatiseret test

På vores ERFA-møde hos Nykredit i København var der fokus på testværktøjerne Selenium og BrowserStack. Seniorudvikler Rene Haarsløv introducerede Nykredit’s arkitektur og framework i forbindelse med implementeringen Selenium til webapplikationer. Derudover fortalte Team Leader Lasse A. Knudsen om Commentor, tidligere Logistics, hands-on erfaringer med BrowserStack – automatisk cross-browser testing.

ERFA-møde november 2014: Automatiseret test, 1. del
Rene Haarsløv – Arkitektur og framework

ERFA-møde november 2014: Automatiseret test, 2. del
Lasse A. Knudsen – Experiences with BrowserStack