NYHEDER


Commentor satser på det offentlige marked 

P R E S S E M E D D E L E L S E : Udviklingshuset Commentor har over de seneste to år øget antallet af offentlige kunder markant. Stigningen ser ud til at fortsætte fremadrettet, da IT-virksomheden netop er blevet en del af en større rammeaftale for Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) Læs hele pressemeddelelsen.

Commentor tildeles kontrakt på rammeaftale om udbud.dk

Commentor A/S er blevet tildelt kontrakt i forbindelse med udbud af Rammeaftale om vedligeholdelse og videreudvikling af løsningen udbud.dk under Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Læs mere

Commentor tildeles rammeaftale for SKI 02.18.

En stor del af Commentors offentlige kunder anvender SKI rammeaftaler til deres udbud og indkøb. Dermed er der tale om en yderst vigtig aftale for Commentor der øger satsningen på den offentlige sektor. Læs mere om aftalen

Topprofil bliver ny bestyrelsesformand hos CommentorTopprofil bliver ny bestyrelsesformand for Commentor

P R E S S E M E D D E L E L S E :  Den tidligere bestyrelsesformand for designbureauet Designit, og nuværende hospitalsdirektør for Aarhus Universitetshospital, Poul Blaabjerg, er tiltrådt som ny formand for bestyrelsen hos Commentor A/S.  Med sig i bagagen har han stor erfaring med bestyrelsesarbejde samt strategisk og operationel ledelse og udvikling af organisationer i både den offentlige og private sektor. Læs pressemeddelelse.


Statens Administration får ny kundeportal udviklet af Commentor 

P R E S S E M E D D E L E L S E : Efter flytning fra hovedstaden til Hjørring lagde Statens Administration organisationen om, hvilket skabte et behov for at digitalisere medarbejdernes opgaveløsning og dialog med kunderne. Resultatet blev Statens Administrations nye kundeportal, som er bygget efter agile udviklingsmetoder. Læs hele pressemeddelelsen.

Nyt website skal synliggøre produktion af energi

For at synliggøre produktionen af grøn energi i Aalborg kommune har Commentor for Aalborg Forsyning udarbejdet et website, der grafisk illustrerer produktionen af energi i kommunen. Læs pressemeddelelse.


Årsregnskab 2018 – Rekordår hos Commentor

P R E S S E M E D D E L E L S E :  Årsregnskabet fra Commentor sætter flere rekorder. Omsætning, bruttofortjeneste og antal medarbejdere blev i virksomhedens 10 års jubilæumsår det højeste nogensinde, og indtjeningen løftes med 61 procent . Læs hele pressemeddelelsen.

Teknologi-hypen redder ikke din forretning

K R O N I K : Børsen bringer 11. februar 2019 en kronik med Michael Hove, CEO hos Commentor A/S omkring tech-hypen: Nye teknologier som blockchain får virksomheder til at lave store ændringer i frygt, men de risiskerer at ødelægge deres kerneforretning. Hele kronikken kan læses her: https://borsen.dk/nyheder/opinion/artikel/11/218538/artikel.html

Mød os på Offdig 2019

E V E N T : Den 13.-14. marts deltager Commentor på konferencen OffDig 2019 i Musikhuset i Århus. Vi glæder os til at byde jer velkommen på stand 7, hvor vi står klar med en smagsprøve på, hvordan det offentlige Danmark kan udnytte digitale muligheder. Læs mere om konferencen: https://dit.dk/da/Konferencer/OffDig-2019


Commentor A/S øger antallet af medarbejdere i København med 60 procent

P R E S S E M E D D E L E L S E :  Commentor har i 2018 øget antallet af medarbejdere med over 30 procent. De fleste nyansatte finder man på virksomhedens kontor i Glostrup, hvor antallet af medarbejdere er øget med over 60 procent. Derfor udvider Commentor nu kontorets størrelse for at kunne rumme en stadigt voksende medarbejderstab. Læs hele pressemeddelelsen


10 Banker sagde nej tak under Finanskrisen. I dag har Commentor 70 ansatte.

P R E S S E M E D D E L E L S E : Michael Hove købte i efteråret 2008 en IT-virksomhed med 12 ansatte. Inden finansieringen var på plads, måtte han besøge 11 banker. I dag har Commentor A/S 70 ansatte og leverer softwareløsninger til de største selskaber i Danmark. Læs hele pressemeddelelsen

Fuld opgradering af MS Dynamics CRM 2011 til Akademikernes A-kasse

Commentor byder velkommen til Akademikernes A-kasse (AKA) som ny kunde. Det, der startede som en Technology Consulting foranalyse på AKA’s Microsoft Dynamics CRM 2011, ender ud i en fuld opgraderingsopgave til MS Dynamics 365, hvor AKA’s nuværende CRM får et facelift og optimeres. Der er lavet en række større tilpasninger i den eksisterende løsning. Med opgraderingen fremtidssikres systemet og specialtilpasninger minimeres. Vi ser frem til et godt samarbejde, og til at føre denne spændende opgave sikkert i mål. På billedet ses digitaliseringschef Martin Schmidt fra Akademikernes A-kasse og Michael Hove fra Commentor A/S da underskriften på aftalen kom i hus for nylig.


Slut med at køre på frihjul for op mod 50.000 køretøjsejere

P R E S S E M E D D E L E L S E : Commentor har vundet opgaven med at udvikle et nyt system, der skal hjælpe med at udstede dagsgebyr til ejerne af de godt 50.000 køretøjer, der hver dag kører rundt uden at være forsikret. Bag systemet ligger en meget stor integrationsopgave, og målet er at få så mange ejere som muligt til at tegne den lovpligtige ansvarsforsikring på deres køretøj Læs hele pressemeddelelsen

EY Entrepreneur Of The YearErnst & Young Entrepreneur Of  The Year

Commentor er blevet nomineret til Ernst & Young Entrepreneur Of The Year.  EY Entrepreneur Of The Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, som hylder de bedste vækstskabere i Danmark og globalt. Formålet med konkurrencen er at motivere, engagere og fremme iværksætterlyst og entrepreneurskab samt inspirere morgendagens vækstsuccesser. Læs mere om konkurrencen og EY Entrepreneur.


Årsregnskab 2017: Commentors bundlinje vokser med 144 procent

P R E S S E M E D D E L E L S E : Commentor har netop afleveret et historisk godt årsregnskab. Omsætningen er vokset med 20 procent, mens bundlinjen er hele 144 procent bedre end sidste år. Det skyldes især en række vigtige sager, som er vundet i løbet af 2017. Læs hele pressemeddelelsen

Commentor skalerer op for rekrutteringsindsatsen

Commentor oplever stabil vækst og skalerer nu yderligere op for rekrutteringsindsatsen. Vi har derfor ansat Didan Tofiq som Talent Acquisition Manager.

Didan har solid erfaring med rekruttering af it-kompetencer og får hos Commentor ansvaret for såvel rekruttering og optimering af rekrutteringsprocessen.

HoloLens-projekt førte til fast job for studerende

Vi har netop haft et hold datamatikerstuderende i praktik fra CPH Business i Lyngby. Vi har interviewet to af de studerende omkring forløbet, hvor de bl.a. fik prøvet kræfter med et spændende Microsoft HoloLens-projekt for en af vores store kunder i Medicinalbranchen. Kunden var så glad for udfaldet, at de havde HoloLensen med til fremvisning på en intern konference i USA. Læs mere om det spændede HoloLens-projekt og hvordan praktikforløbet førte til job her

Nyt cloud-baseret inddrivelsessystem til Forsikring & Pension

Commentor har indgået aftale med Forsikring & Pension omkring udvikling af nyt moderne cloud-baseret inddrivelsessystem. Selve inddrivelsessystemet er en større løsning, der er designet med fokus på automatiseret inddrivelse. Løsningen får integration til adskillige essentielle it-systemer herunder E-boks, motorregisteret/DMR, NemID, postdistributør, betalings løsninger, inkasso og ERP-system.  Løsningen skal være klar til drift 1. Januar 2019.

Ny mobilapplikation skal gøre livet lettere for de søfarende

Godt nyt til de søfarende: Nu får de en ny mobilapp, som skal gøre livet til søs lettere! En opgave Commentor hjælper med at løse. Læs interview med Søfartsstyrelsen, hvor de giver et indblik i, hvilke overvejelser der ligger bag valget af samarbejdspartner, og hvordan appen skal hjælpe med at indfri styrelsens ambition om, at det skal være let at være søfarende i Danmark, og få samtidigt et smugkig på appen der forventes søsat senere i 2018.

Fremtidssikring af låneapplikation for Nykredit

Til fremtidssikring af en forretningskritisk applikation der håndterer finansiering af almene boliger, har Nykredit indgået samarbejde med Commentor omkring Application Management.  Et samarbejde der i følge Nykredit har været utroligt positivt. Per Honoré, Afdelingsdirektør hos Nykredit i Bolig og Realkredit udtaler bl.a.: ”Commentor har løftet opgaven med sikker hånd og udvist stor forståelse både for vores forretning, og denne for os, ekstremt vigtige applikation. Jeg har sjældent oplevet et samarbejde med en ekstern leverandør så nemt, som det har været med Commentor. Vi har sat i gang og så har det kørt på skinner siden da. De leverer med en høj grad af professionalisme og dygtige tekniske kompetencer. Man kan virkelig mærke, at de oprigtigt ønsker en succes for deres kunder”. Læs hele casehistorien om Nykredit.

Integrationsløsning i stor skala – Kamstrup bruger Commentor i kæmpe løsning til Ørsted

Når Kamstrup for Ørsted skal sikre at godt 1 million hjem i Storkøbenhavn fremover slipper for at aflæse elmålere manuelt, og at den data der nu skal sendes automatisk, er korrekt, så bruger de Commentor til at levere den logistisk afgørende integrationsløsning mellem Kamstrups og Ørsteds It-systemer – et af nordens største IoT projekter. Læs om den spændende opgave her: Kamstrup – Ørsted

Microsoft Gold Partner

Commentor er Microsoft Gold Partner inden for Application Development, Application Integration og Devops. Derudover er vi også Microsoft Silver Partner indenfor  Data Analytics og Data Platform.

Partnerskaberne er en anerkendelse af Commentors dokumenterede kompetencer samt løsninger udført for vores kunder inden for disse områder.

”Vores Microsoft Partnerskaber betyder for vores kunder, at vi lever op til de høje standarder som Microsoft sætter for et samarbejde. Det giver kunderne tryghed og vished om at være i gode hænder, og understreger, at vi kan løfte de opgaver, der ligger omkring Microsofts teknologier”, udtaler Kim Lauritzen, der er ansvarlig for partnerskaberne hos Commentor.

Registreringsløsning fra Commentor er med til at sikre vandkvaliteten i Københavnsområdet

Når HOFOR skal test vandkvaliteten, har de en række testvandhaner, som er placeret forskellige steder i HOFORs forsyningsområde. Data omkring disse bliver nu registreret i en avanceret kvalitetsportal, som kaldes TAG-databasen og som er udviklet af Commentor.

Læs hele casehistorien her: HOFOR

Commentor bliver medlem af DevOps Leaders community

Commentor optaget i Microsofts DevOps Leaders fællesskab. Det er vi rigtig stolte af, for det er kun de dygtigste partnere, der opnår denne status. Vi har påvist, at vi har de rigtige DevOps-forretningskompetencer og tekniske evner, der gør at vi sammen med Microsoft skal løfte DevOps til nye højder.

Læs mere om vores DevOps-ydelser her: DevOps

Aalborg Portland servicerer kunderne med portal fra Commentor

Aalborg Portland har fået udviklet en portal, så kunderne har let ved at beregne betonelementers modenheds- og styrkeudvikling.

Læs hele casehistorien her: Aalborg Portland

Spar Nord Bank ny løsning til styring af kreditter

Spar Nord havde en løsning i IBM Notes til at kontrollere kreditter, der bliver givet af de forskellige rådgivere i banken. Commentor har udviklet en løsning til virksomhedens controller-team, der nu får en lettere hverdag med kontrol af kreditter givet til kunderne.

Læs hele casehistorien her: Spar Nord Bank

Commentor har vokseværk og flytter til større lokaler i Aalborg

Commentor fejrer nytåret med nye lokaler til vores medarbejdere fra Aalborg-kontoret. Henover 2017 er vi vokset ud af vores gamle lokaler og har derfor fået nye og større, som vi glæder os til at indtage fra 2. januar. Vi forventer at væksten fortsætter i 2018. I kan fremadrettet finde os på følgende adresse: Commentor, Visionsvej 51, 9000 Aalborg.

Nyhedsarkiv

Læs mere