PearsonVue-Commentor-samarbejde

Nyt samarbejde mellem Pearson Vue og Commentor om certificeringer

Commentor og Pearson VUE (En del af Pearson, verdens største uddannelsesvirksomhed, med mere end 30.000 ansatte worldwide) har indgået et samarbejde om at placere et Pearson VUE Authorized Test Center hos Commentor. Pearson VUE har siden 1997 leveret flere millioner af high levels certificeringer inden for IT over hele verden, og sidste nye samarbejde er nu med Commentor. Derfor kan du fremadrettet bl.a. få følgende certificeringer via Commentor: Microsoft Technology Associate (MTA), Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA), Microsoft Certified Solutions Experts (MCSE og Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD).

”Commentor er den rette type af virksomhed til at drive et testcenter for Pearson VUE”, udtaler Mike Hobbs, EMEA Head of Channel Sales. ”Commentor har den rette baggrund, og med den store kundeberøringsflade de har, ser vi frem til at få videreuddannet og certificeret endnu flere med hjælp af Pearson VUE”

”For os i Commentor er det vigtigt, at vi har en gennemprøvet samarbejdspartner på dette område – og det er også vigtigt for os samtidigt, at kunne certificere vores mange dygtige IT-medarbejdere fra en worldwide anderkendt organisation som Pearson VUE,” siger Michael Ringholm Sundgaard, CTO hos Commentor. Hos Commentor er det i det daglige @Kim Lauritzen, Delivery Manager, som står for det praktiske mht. bestilling af certificeringer etc.

På billedet ovenfor ses fra venstre data teknikker Andries Nattestad Joensen fra Commentor, Chris Gattens, Nordic Sales fra Pearson VUE, Kim Lauritzen fra Commentor og Mike Hobbs fra Pearson VUE.