PhoneGap app Udvikling

PhoneGap app-udvikling og mobility hos Commentor

Commentor kan hjælpe dig med PhoneGap app-udvikling til alle mobile platforme. PhoneGap benytter HTML5, Javascript og CSS. Dette er teknologier som Commentors udviklere, gennem mange projekter for både små og store kunder, har årelang erfaring med. Vi har mere end 10 års erfaring med udvikling af mobility og implementering, og vi samarbejder med en bred vifte af de allerstørste virksomheder i Danmark.

Benytter du Commentor til PhoneGap app-udvikling, er du sikker på at få en samarbejdspartner, som bringer dit projekt sikkert i land og arbejder tæt sammen med jer igennem hele processen.

PhoneGap er en gratis open source baseret udviklingsplatform designet til udvikling og servicering af cross-platform mobile apps.

Backend- og frontend-udvikling af applikationer til langt de fleste mobile enheder kræver forskellige rammer og sprog. PhoneGap løser denne udfordring ved at benytte standardbaserede web-teknologier til at bygge bro mellem web-applikationer og mobile enheder. PhoneGap applikationer er standard kompatible og fremtidssikrede til at arbejde med både nutidige og fremtidige browsere.

FORDELENE VED PHONEGAP

  • Udviklingsprocessen er hurtig, da PhoneGap dækker alle platforme på én gang.
  • Med PhoneGap udvikler vi én app i ét frameword i ét sprog. Det sparer tid og penge.
  • Vi udvikler i kendte og standardiserede webteknologier
  • Fremtidssikring i forhold til alle browsere og deres udvikling.

Hvis du ønsker at høre mere om PhoneGap app-udvikling og om, hvordan Commentor kan hjælpe dig med udvikling af cross-platform mobile applikationer, så kontakt vores Business Developer.

Læs om vores øvrige teknologier: Teknologier

Kim_Lauritzen

Kim Lauritzen
Business Developer
Mobil : +45 61 45 76 76
E-mail : kla@commentor.dk

KONTAKT OS, HVIS DU VIL VIDE MERE OM PHONEGAP