Ny mobilplatform udviklet til PostNord

PostNord (tidligere Post Danmark) er en af de danske virksomheder, som har set værdien i at være på forkant med den seneste teknologi, såfremt organisationen skal opretholde sin konkurrenceevne.

Svært at vælge en ny mobilplatform

PostNord ville give deres mobile medarbejdere den teknologiske støtte de har brug for. Men valget af en ny mobilplatform kan umiddelbart være svær at træffe. Derfor besluttede man i PostNord at evaluere tre forskellige mobilplatforme – SAP mobile, Embedded Java og .NET Mobile.

Mobilplatform Post Danmark

Commentor beviste og overbeviste os om at .NET mobil teknologien er vejen frem for os. Commentor er en yderst kompetent teknologisk sparringspartner, som nu hjælper os med at uddanne vores javafolk i .NET Mobile. Visionen er, at vi skal være selvkørende i det videre udviklingsforløb.

Anders E. JensenProjektleder, Post Danmark ITPost Danmark

Valget faldt på .NET platformen

Ved hjælp af Windows Mobile 5.0, .NET Compact Framework (C#), SQL Server og MSMQ har Commentor hjulpet med at udvikle en .NET vertikal prototype mobilplatform fra postbud til back-end samt med at vise fordelene ved .NET mobilteknologien.

”Commentor beviste og overbeviste os om, at .NET mobil teknologien er vejen frem for os. Commentor er en yderst kompetent teknologisk sparringspartner, som nu hjælper os med at uddanne vores javafolk i .NET Mobile. Visionen er, at vi skal være selvkørende i det videre udviklingsforløb,” siger Anders E. Jensen, Projektleder, PostNords it-afdeling.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN NÆSTE OPGAVE ?