Commentor er en utrolig veldrevet virksomhed med en imponerende portefølje, der rummer komplicerede IT-løsninger til nogle af landets største virksomheder samt en række offentlige organisationer. Den flotte referenceliste er derfor et godt udgangspunkt for at udvikle virksomheden, som jeg mener har et stort potentiale.

Poul BlaabjergBestyrelsesformand hos Commentor

Topprofil bliver ny formand for Commentor

Den tidligere bestyrelsesformand for designbureauet Designit, og nuværende hospitalsdirektør for Aarhus Universitetshospital, Poul Blaabjerg, er tiltrådt som ny formand for bestyrelsen hos Commentor A/S. Med sig i bagagen har han stor erfaring med bestyrelsesarbejde samt strategisk og operationel ledelse og udvikling af organisationer i både den offentlige og private sektor.

P R E S S E M E D D E L E L S E

4.  april 2019

Den 18. marts 2019 tiltrådte den nuværende hospitalsdirektør for Aarhus Universitetshospital, Poul Blaabjerg, 58 år, som ny bestyrelsesformand i it-virksomheden Commentor. Med sig i bagagen har han stor erfaring med bestyrelsesarbejde samt strategisk og operationel ledelse og udvikling af organisationer i både den offentlige og private sektor.

Og netop på grund af hans store erfaring har man i Poul Blaabjerg nu fundet den rette profil til at hjælpe den voksende it-virksomhed videre i sin udvikling, lyder det fra CEO hos Commentor Michael Hove:

– Det er gået rigtig stærkt for Commentor de seneste år, og vi går nu ind i en ny vækstfase, som Poul skal hjælpe os med. Han har stor erfaring med bestyrelsesarbejde og er derudover utroligt udviklingsorienteret. Derfor mener vi, Poul er et godt match for Commentor og kan hjælpe virksomheden med at fastholde sin positive vækstrate, siger han.

Poul Blaabjerg var i perioden 2004 til 2015 bestyrelsesformand for designbureauet Designit, hvor han hjalp virksomheden med at vokse fra 30 til hele 300 ansatte. Derudover har han tidligere været direktør for konsulentvirksomheden Center for Ledelse samt direktør i det daværende DanaData, der sidenhen skiftede navn til ATEA.

Hovedpersonen selv glæder sig over sin nye post som bestyrelsesformand for Commentor, og han mener, virksomheden har gode forudsætninger for fremtidig vækst:

– Commentor er en utrolig veldrevet virksomhed med en imponerende portefølje, der rummer komplicerede IT-løsninger til nogle af landets største virksomheder samt en række offentlige organisationer. Den flotte referenceliste er derfor et godt udgangspunkt for at udvikle virksomheden, som jeg mener har et stort potentiale, siger Poul Blaabjerg og fortsætter:

– Jeg ser derfor frem til at hjælpe Commentor videre til næste niveau, blandt andet ved at finde frem til hvilken retning, virksomheden fremadrettet skal bevæge sig i. Her kan jeg trække på min erfaring, da jeg tidligere har været med til at udvikle virksomheder, blandt andet hos Designit, hvor jeg på tæt hold var med til at løfte virksomheden til globalt niveau.

Poul Blaabjerg er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og efteruddannet på blandt andet MIT, Sloan School of Management.

Han bor til dagligt i Højbjerg ved Aarhus sammen med sin kone og datter.

For yderligere information kontakt venligst:
• Poul Blaabjerg, Bestyrelsesformand for Commentor, tlf.: +45 5131 3506 eller e-mail: poul@blaabjerg.nu
• Michael Hove, CEO for Commentor, tlf.: +45 2999 2071 eller e-mail: mhj@commentor.dk
• Linda Hyldal, Communications Manager hos Commentor, tlf.: +45 3143 3773 eller e-mail: lhs@commentor.dk

Pressefoto: Poul Blaabjerg
Pressefoto: Commentor