Ved tilmelding til vores nyhedsbrev accepterer du nedenstående privatlivspolitik på området.

Aftalepart

Denne aftale indgås med:
Commentor A/S
CVR: 31873932
marketing@commentor.dk

Commentor kan lejlighedsvis ændre disse vilkår. Hvis du fortsætter med at abonnere på og modtage nyhedsbrevene, betragtes det som accept af de ændrede vilkår og betingelser for Commentors nyhedsbrev. Vi vil dog altid orientere om eventuelle ændringer i vilkårene.

Tilmelding

I forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbrevet skal du alene oplyse navn, firma, telefon og e-mail adresse. Herudover registrerer vi ikke andre oplysninger på dig.

Brug af dine data

Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, anvender vi din e-mail adresse til udsendelsen af information fra Commentor, samt aktuel viden, inspiration og ideer samt andet markedsføringsmateriale eksempelvis invitationer til kundeevents. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrevet maks 6 gange årligt. Derudover giver du med dit samtykke accept af, at vi må kontakte dig telefonisk.

Commentor vil aldrig sælge eller videregive dine oplysninger til tredjeparter, men dine oplysninger vil blive videregivet til de leverandører, som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Aktuelt anvender vi MailChimp til udsendelse af nyhedsbrevene.

Indsamling af oplysninger

Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links.

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene, bruger vi til at forbedre vores service og gøre os i stand til endnu bedre, at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagerens interesser.

Oplysningerne vi indsamler om modtagerens brug af nyhedsbrevet, bruger vi endvidere i anonymiseret form til statistiske formål.

Opbevaring af dine oplysninger

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter (bl.a MailChimp) har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktoplysninger vi har registreret om dig, opbevares så længe, du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Afmelding af nyhedsbrev

Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene du modtager fra os.

Efter afmelding af nyhedsbrevene modtager du ikke yderligere fra os, med mindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Når du har frameldt dig, modtager du en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev. Herefter slettes din e-mail adresse i modtagerlisten af nyhedsbrevet.

Vi kan fra andre sammenhænge have dine oplysninger, disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev sletter vi alle dine oplysninger. Eventuelle anonymiserede data til statistiske formål slettes dog ikke, idet de er anonymiserede på en sådan måde at de ikke kan de-anonymiseres.

Rettelse af oplysninger

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre via senest modtagne nyhedsbrev, eller ved at kontakte os på marketing@commentor.dk

Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Vi behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbrev, jf. ovenfor.