webapllikation-spar-nord

Spar Nord Bank får ny løsning til styring af kreditter

Løsningen er udviklet til virksomhedens controller-team, der nu får en lettere hverdag med kontrol af kreditter givet til kunderne.

Fra Notes til webapplikation

Spar Nord Bank er Danmarks 5. største bank og har rødder i Nordjylland. Spar Nord Bank havde en løsning i IBM Notes til at kontrollere de kreditter, der bliver givet af de forskellige rådgivere i banken. Løsningen er udviklet til at støtte controllerne for at sikre, at banken ikke mister penge ved at give kreditter til kunder, der ikke kan tilbagebetale deres gæld. Spar Nord ønskede at få løsningen migreret til en webapplikation, der passer til deres nye it-arkitektur og samtidigt få tilføjet nye funktioner.

Sparer tid og letter styring af kreditter

Commentor har udviklet løsningen i samarbejde med Spar Nord Bank. Den nye arkitektur muliggør at der kan tilføjes nogle nye funktioner, der sparer meget tid, når controller-teamet styrer de givne kreditter. Ligeledes bliver styringen af kreditter i det hele taget lettere i hverdagen.

Anvendte værktøjer

Løsningen er webbaseret og anvender HTML, JSP og Javascript (Dojo framework) til frontend. RESTful microservices implementeret i backend vha. JavaEE, EclipseLink, DB2. Det hele kører på en IBM Liberty applikationsserver.

  • JetBrains IntelliJ (fuld version til såvel frontend som backend)
  • Maven
  • Swagger
  • Junit
  • DB2

Læs mere om Spar Nord

Se vores andre cases

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN NÆSTE OPGAVE ?