Teknologier

Kompetente konsulenter med høje kvalitetskrav

Commentor tager til enhver tid afsæt i kundens behov, uanset om kravet er et minimalt, men målrettet softwaredesign eller en komplet enterprise af systemudvikling og projektledelse. Med en stærk base af meget kompetente konsulenter leverer vi komplette løsninger i et tæt og fleksibelt samarbejde, der kan strække sig lige fra uafhængig rådgivning og behovsanalyse over udvikling og systemdesign til test og endelig implementering.

Det er et konstant krav, at vores konsulenter skal være Microsoft Certified Professionals, og vi investerer til stadighed massivt i vores egen udvikling og uddannelse.

Solid erfaring og grundig analyse gør os i stand til at fastholde fokus samtidig med, at vi bevarer overblikket. Dermed kan vi rådgive om teknologier meget målrettet i et bredt perspektiv.

Læs mere om vores teknologier herunder

.NET
Active Directory
Active Server Pages (vbscript / jscript)
Active-X
ADA
ADO.NET
Adobe Illustrator
Adobe Indesign
Adobe Photoshop
AJAX
Android development
ASP.NET
ASP.NET MVC
Azure
Azure DevOps
Biztalk
Business Intelligence
C
C#
C++
Cloud
Coaching
COBOL
COM/COM+/DCOM
CSS
Data Management
Data modellering
Data Warehouse / DataWarehouse
Database
Design Patterns
Embedded
Entity Framework
GUI design / Interface design
HTML/HTML 5
IIS
IOS development
Java
JavaScript
JQuery
JSON
Kinect Development
LIV.NET
Lucene
Microsoft Pixelsense

MVVM
MySQL
NHibernate
Office
Patterns
PHP
Powershell
Procesoptimering
Quality Assurance / Test
Reporting Services
Resharper
SCRUM
SharePoint
Silverlight
Sitecore CMS
SQL
Team Foundation Server
Test driven development
Umbraco CMS
Unit test
VB.NET
Visio
Visual Basic (VB / VBA)
Visual Basic .NET
Visual Source Safe
Visual Studio
WCF
Web Services
WebForms
Windows 8 development
Windows Mobile
Windows Phone
WPF – Windows Presentation Foundation
WPF MVVM
Xamarin
Xamarin.Forms
XML

.Net

Generel udvikling af alt fra portaler til backendsystemer

Med et .NET framework kan vi udvikle stabile, højkvalitetsprogrammer til næsten hvilket som helst formål. .NET’s funktioner er gennemtestede, hvilket gør det muligt for os at udvikle hurtige og sikre programmer. En anden fordel ved .NET er, at det relativt let kan integreres med andet software. Hos Commentor bruger vi .NET til mange af vores løsninger eksempelvis inden for backendsystemer og portalløsninger.

⇗http://www.microsoft.com/ ⇗http://www.umbraco.com/ ⇗Crisplant

Java

High reliability backend systems

Java er et objektorienteret programmeringssprog. En af de største fordele ved Java er, at det er platformsuafhængigt og ikke bundet til et bestemt styresystem. Java er samtidigt meget fleksibelt og praktisk at bruge. Vi har arbejdet med Java, siden vi startede Commentor, og det spiller stadig en stor rolle i vores forretning. Vi har blandt andet implementeret Java i industrielle systemer og portaler.

? http://www.java.com/ ? Læs mere ? Python ? Java ? Django ? OpenCMS

⇗http://www.java.com/⇗http://www.python.org/⇗https://www.djangoproject.com/

C/C++

C/C++ based high frequency transactions systems

Hos Commentor har vi arbejdet med C/C++, siden vi startede firmaet. C/C++ spiller stadig en central rolle i mange systemer, hvor realtime er af betydning. Vi anvender blandt andet C/C++ til protokolimplementering.

 Integration ⇢ Backend

Python

Python, elegant, stærkt og brugervenligt

Programmeringssproget Python er simpelt, fleksibelt og platformsuafhængigt, og det kan anvendes både til mindre scripts og større udviklingsprojekter. Pythons popularitet er steget de seneste år, og i dag anvendes Python som det primære udviklingssprog af blandt andre Google, Dropbox og YouTube.

Hos Commentor har vi mange års erfaring med at arbejde med Python, og vi anvender det både på Windows (IronPython), Linux (CPython) og Java (Jython).

Python er open source med en meget aktiv community, store årlige konferencer og mange lokale grupper, der arbejder med Python i forskellige sammenhænge.

Til webudvikling anvendes Python ofte sammen med webplatformen Django (http://www.djangoproject.com), hvor en yderest elegant anvendelse af Python gør det nemt at udvikle forholdsvis avancerede webportaler på kort tid.

I sammenhænd med Big Data, BI og dataanalyse er Python og NumPy (http://www.numpy.org) godt på vej til at erstatte ‘R’ og Matlab, som det foretrukne værktøjer til dataanalyse.

⇪ https://www.python.org/⇢ Crisplant ⇢ Arla

Linux baserede backendsystemer

Styresystemet Linux er et open source system. Vi oplever stigende efterspørgsel på Linux-baserede systemer, blandt andet fordi der er lave omkostninger forbundet med at anvende systemet. Andre fordele ved at bruge Linux er, at systemet er brugervenligt og kører stabilt. Hos Commentor har vi erfaring med at arbejde med flere forskellige udgaver af Linux blandt andet Ubuntu og Red Hat.

⇪ http://www.redhat.com/

Windows

Windows, fra phone over desktop til server

Der er ekstremt god support til produkter fra Microsoft Windows, og det er nemt at finde kompetencer eller produkter, der kan løse et givent forretningsproblem. Vi bruger Windows Server teknologier i en stor del af vores projekter.

⇪ http://www.microsoft.com/

iOS

iOS udvikling på alle Apple’s devices

Salget af smartphones er stadigt stigende, og cirka en tredjedel af de solgte smartphones bruger Apples styresystem, iOS. Styresystemet iOS er yderst brugervenligt, og med en iOS-app kan I styrke jeres forretning eksternt såvel som internt. Udvikling af en iOS-app kan have mange formål, blandt andet kan ønsket for en app være at styrke kundeservicen eller at give medarbejdere et mobilt arbejdsredskab. Uanset, hvad formålet er, har vi hos Commentor erfaring med både at udvikle apps samt med at implementere dem med øvrige it-systemer. Vi har blandt andet udviklet iOS-apps til mobile track’n’trace løsninger.

⇪ http://www.apple.com/  ⇢ Krüger ⇢ British Forces Postal Office ⇢ Mobile Løsninger

Android

Android på alt fra telefoner over tablets til embedded devices

Googles Linux-baserede styresystem, Android, er et open source system, der bruges som base for smartphones og tablets fra blandt andre HTC og Samsung. Android er i dag et af de mest brugte styresystemer til smartphones. Det er et fleksibelt system, som muliggør udviklingen af mange forskellige funktioner. Flere og flere virksomheder vælger i dag at outsource udviklingen af deres Android apps. Hos Commentor har vi stået for udviklingen af Android apps til blandt andet intern service samt til vedligehold af udstyr. Vi udvikler apps med fokus på brugervenlighed for slutbrugeren.

⇪ http://www.android.com/   ⇢ Krüger ⇢ British Forces Postal Office ⇢ Mobile Løsninger