Xamarin app udvikling

Vi hjælper med Xamarin app-udvikling til de fleste platforme

Commentor tilbyder tekniske tjenester vedrørende Microsofts Phone, iOS, Android samt Windows CE-udvikling.

Commentor har konsulenter med over 20 års erfaring i udvikling af skalerbare systemer. Det være sig et højt antal brugere, mange transaktioner og store datamængder. Denne ekspertise har Commentor benyttet gennem det sidste årti til at udvikle flere forskellige slags mobile løsninger. Vi har stor erfaring i at udvikle til Windows CE-platformen samt Android og iOS (iPhone/iPad).

Med vores omfattende viden og erfaring på området er vi i stand til at yde ekspertrådgivning og mentoring samt foretage alle opgaver i forbindelse med udvikling af mobile løsninger, inklusiv Xamarin app-udvikling. Vi har leveret udviklingsassistance og træning til adskillige udviklere i både store og små organisationer.

Vores team af softwareudviklere er yderst engageret i deres arbejde og deler gerne deres faglige viden og erfaring med andre udviklere.

Vi afholder ofte seminarer henvendt til udviklere i Danmark og udlandet og deltager aktivt i lokale og globale udviklercommunities. Vi blogger regelmæssigt for hele tiden at udvide grænserne inden for vores kompetenceområde.

Læs mere om Xamarin her 

Læs mere om vores teknologier: Teknologier

KONTAKT OS, HVIS DU VIL VIDE MERE OM XAMARIN APP-UDVIKLING